Zomerconcert Leiderdorp

Op 1 juli heeft een klein ensemble van Lignum gespeeld tijdens het zomerconcert bij Ā boerderij Doeshof in Leiderdorp. In eerste instantie zat het weer niet mee. Gelukkig liet het publiek zich niet kisten door een beetje regen en streken ze met stoeltjes, matjes en paraplu’s in het weiland neer. Voor de pauze zong een koor, speelde een salonorkest en liet een harpensemble van zich horen. Gedurende de optredens werd het droog en brak soms zelfs een beetje de zon door. Na de pauze was Lignum aan de beurt. Als eerste speelden we Antieke dansen van Respighi, gevolgd door Quatuor van Vivaldi. De afsluiter van ons blokje, De Klezmersuite, viel goed in de smaak. De middag werd afgesloten door het gezamenlijk spelen en zingen van Hit the road Jack. Al met al een geslaagde middag.