Speel mee met Lignum!

Lignum is op zoek naar nieuwe leden. Mocht je het leuk vinden om een keertje mee te komen spelen, kom dan vooral! We kunnen altijd een paar enthousiaste ervaren klarinettisten gebruiken. Wil je ons eerst horen spelen? Kom dan naar ons volgend concert of luister naar enkele opnames op de website.

Neem contact op met Aldo Bouman via het contactformulier of via telefoonnummer 071-5317173 (mobiel 06-49952090), of kom gewoon langs. Wij spelen in de repetitieruimte van Harmonie Concordia, op hun website staat ook een plattegrond.

Het adres is Langegracht 59, in Leiden. Op die plek staat een poort, daar eenmaal doorheen is er helemaal rechtdoor een deur, waar wij links achter zitten. Wij repeteren op maandag avond, om 19:30 horen wij aanwezig te zijn, om 19:45 beginnen wij te spelen, zo’n twee uur lang. Na afloop drinken wij wat in de bar van Concordia (ter plekke).