Leidse Hout Openluchttheater Festival

Aankondiging Festival OpenluchttheaterDatum: 17-07-2010 Tijd: 20.45 – 21.20
Locatie: Openluchttheater in de Leidse hout (let op, niet bij de muziektent!)
Entree: Vrijwillige bijdrage.

Op 17 juli organiseert de vereniging vrienden van de leidse hout een festival in het openluchttheater in de Leidse Hout. Vanaf 15.00 uur ’s middags zijn er optredens van een aantal (amateur-)gezelschappen, en er zijn 2 optredens van het Ricciotti-ensemble, waaronder een opera genaamd “Pinocchio in love”.

Lignum zal op dit festival een optreden verzorgen in kleinere bezetting. Het optreden van lignum zal rond 20.45 uur beginnen en zal ongeveer een half uur duren. Het optreden wordt gevolgd door “Pinocchio in love”.

Klik hier voor meer informatie over het festival, o.a. het volledige programma en een kaartje van de locatie.