Jubilieumconcert 27 november 2010

Flyer jubileumconcert
Flyer jubileumconcert

Datum: 27-11-2010 Tijd: 20.15
Locatie: Aalmarktzaal, Stadsgehoorzaal Leiden
Entree: 12,50 euro (incl. garderobe en koffie of thee). Kaarten te verkrijgen aan de zaal of via het contactformulier.

In 2010 bestaat Lignum twintig jaar.

Als kroon op ons jubileumjaar geven we op 27 november 2010 ons jaarconcert op een bijzondere Leidse locatie: in de Aalmarktzaal van de Stadsgehoorzaal. Het is een uitdaging om op dit oude en bekende podium ons van onze beste kant te laten zien. Natuurlijk is er op een Jubileumconcert plek voor klassiekers zoals Bach: Sinfonia from Cantata 14, Wagner: Siegfried Idyl. Daarnaast pakken we twee favoriete ‘oude’ stukken van Lignum uit de kast, namelijk New York Counterpoint van Steve Reich en Symfonie de Paris van Lancen.

Kaarten voor dit concert kunnen gereserveerd worden via info@nulllignumleiden.nl.