Jaarconcert 2013

Flyer jaarconcert 2013. Klik voor grotere versie.
Flyer jaarconcert 2013. Klik voor grotere versie.

Datum: 23 november 2013
Tijd:
20.15 uur
Locatie:
BplusC locatie Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a, Leiden
Kaarten:
Via het contactformulier of aan de zaal Volwassenen 10 euro,
Studenten en jongeren tot 18 jaar
7.50 euro

Op zaterdagavond 23 november geeft Lignum haar jaarconcert in het Leids Volkshuis. Dezelfde locatie als het afgelopen jaar. Ondanks een haperende lift is deze locatie prima bevallen. U kunt deze avond, als u dat nog niet gedaan heeft, kennismaken met Lignums nieuwe dirigent, Hendrik Jan Lindhout.

Op deze avond kunt u onder andere luisteren naar stukken van Mozart, Pärt en Piazolla. Er zal ook een trompetconcert te horen zijn, uiteraard begeleid door Lignum en met als solist Hendrik Jan Lindhout.