Lignum op reis: Riga!

Van 5 tot en met 10 juni zal Lignum op concertreis gaan naar Riga!

Hieronder kondigen wij een drietal van de concerten aan die wij zullen gaan geven in en rond deze mooie stad.
Volg ons via Facebook of Instagram voor meer updates tijdens de reis.

Het eerste concert waarin Lignum te horen zal zijn tijdens haar concertreis naar Letland zal op 6 juni zijn in samenwerking met Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes klarnešu koris “Melnie koki” een concert geven in de kleine aula van de universiteit van Riga. Dat belooft iets moois te worden! https://www.facebook.com/events/507949669741679/

 

 

 

 

 

 

Het tweede concert zal in in samenwerking zijn met het Letse koor “Aura” tijdens de Kerknacht van Riga op 7 juni.
‘Church night’ in letland zal voor de zesde keer worden gehouden en dit jaar met het thema vriendschap. Het is een beroep, zowel persoonlijk als als gemeenschap, om te reflecteren en te zien hoe belangrijk het is om te delen in wat waardevol voor je is. Meer informatie: https://baznicunakts.lv

 

 

 

 

 

 

Het derde concert dat Lignum zal gaan geven in Letland is in samenwerking met maar liefst 3 andere orkesten! Ieder zal afzonderlijk zijn eigen repertoire ten gehore brengen, maar een gezamenlijk stuk kan natuurlijk ook niet ontbreken. Dit keer maken we een uitstapje naar Bauska, een stad buiten Riga dat zal fungeren als het toneel van dit muzikale samenspel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *